Csacska Angyal
High school Musical
Taylor Swift
A WEb lapodra Képek
Tokio Hotel
Lazy Town
Hannah Montana and Miley Cyrus
Extra
képek 2
h2o
3-d-és képek
Camp Rock tábor
képek
Fórum
GalériaA High School Musical színészei nem estek messze a szerepüktől. Legtöbbjük még tényleg High School korú és a való életben is hasonlít a szerepre, amit eljátszik. Cikkemben bemutatom a szerepek mögött lévő színészeket.

Név: Vanessa Anne Hudgens

Születési idő: 1988. december 14.

Csillagjegy: Nyilas

. Rajong a horrorfilmekért

. Van egy Shadow nevű kutyusa, 3 teknőce és egy nyuszija!

. Imádja a szusit és a csokit

. A suliban a kedvenc tantárgya a kémia volt!

. Saját bevallása szerint az általa megformált Gabriella pont az ő ellentéte.

. Egyszer bevallota, hogy vásárlásmániás!

. Zac Efronnal az első rész forgatása alatt jött össze, és szerelmük azóta is lángol- Zac megbocsátotta Vanessa "szexbotrányát".

 

Vanessa Anne Hudgens néven a Kaliforniai Salinasban született, 1988. december 14.-én. San Diego-ban nőtt fel, majd a család Los Angeles-be költözött. Édesapja Greg, édesanyja Gina révén indián és ír, valamint spanyol, kínai és filippínó gyökerei vannak. Egyetlen nővére Stella, aki szintén filmszínészkedik. Édesapja ösztönzésére kezdett énekelni, amiben tehetsége hamar megnyilvánult. Az éneklés mellett zongorázni és táncolni is tanult. Több zenés színházi darabban főszerepelt, mint az Evita, Óz a nagy varázsló, A kis hableány és A Notre Dame-i toronyőr. Filmes karrierje úgy indult, hogy barátja helyett beugrott egy reklámfilm színészválogatására. Innen szárnyalt a karrierje, 2002 óta 10 filmben is szerepelt, köztük a Tizenhárom, a Garcia fivérek, a Thunderbirds, a The Suite Life of Zack and Cody, és a Still Standing című filmekben. Hetedikes kora óta magántanulóként tanul, azaz High Schoolba valójában nem járt, de az érettségit nemrég lerakta.

A High School Musical meghallgatásán Robbie Williams "Angels" (Angyalok) című dalát énekelte. A High School Musical-ből a kedvenc jelenete a "We're All In This Together", a High School Musical 2-ből a kedvenc tánca a "Work This Out".
Kedvence a rock zene, kedvenc énekesei Alicia Keys és Celine Dion. Kedvenc autója a Porsche Carerra GT. Kedveli a horrorfilmeket.
2006-ban a Hollywood Records-al kötött lemezszerződést, első szólóalbuma a V, amit mindössze két hónap alatt vett fel, több mint 500.000 példányban kelt el és aranylemez lett. "Say OK" című száma a lemezről 61. lett az US Billboard listán.
Saját lemezén kívül Corbin Bleu albumán is énekel az "Another Side" és a "Still There for Me" című számokban.

Jelenleg a Will című filmet forgatja, amiben rockbandát alapít iskolatársaival, s elindulnak a gimnázium zenekar vetélkedőjén.Vanessa Anne Hudgens Vanessa játssza a filmben az új lányt Gabriella Montezt, aki Troyjal szerelembe esik. Vanessának nem okozott gondot Gabriella eljátszása, mivel pont olyan bulizós karakter, mint Gabriella. És akárcsak a filmben, az életben is szerelmes Troyba, azaz Zacbe.
Vanessa 18 éves, s szüleivel, valamint 11 éves húgával, Stellával Los Angelesben él. Valóságos állatkertet rendezett be otthonukban: Shadow nevű kutyáján kívül van három teknőse, egy nyula és halai is vannak.

www.vanessa-anne.org
Név: Zachary David Alexander Efron

 

Születési idő: 1987. otóber 18.

Csillagjegy: Mérleg

. 11 éves korában a szülei figyeltek fel arra, hogy Zacnek nagyon jó hangja van.

. Egy-egy epizódban feltünt a Vészhelyzetben és a Miami helyszínelőkben is.

. Van két ausztrál pásztorkutyája, Dreamer és Puppy, valamint egy sziámi cicája, Simon.

. Nagyon büszke aláírt baseballkártya-gyüjteményére.

. Kedvence a sziklamászás és a szörf, de golfban is ügyes.

. Nagyon jó barátok Jesse McCartney-val.

 

Zachary David Alexander Efron néven San Luis Obispo-ban, Kaliforniában született, 1987. október 18.-án. Öccsével Dylannal, valamint édesapjával Daviddal és édesanyjával Starlával él. 2 ausztrál juhászkutyája (Dreamer and Puppy) és egy sziámi macskája van (Simon).

11 évesen kezd szerepelni, amikor szülei felismerik énektudását. Énekleckéket vesz, majd színházi darabokban tűnik fel, köztük a Péter Pán-ban és a Rémségek kicsiny boltjában. 2001-től kezdve több filmben is szerepel, köztük olyan sorozatokban is, amik nálunk is láthatóak (CSI: Miami helyszínelők, NCIS Tengerészeti Helyszínelők). Ezekben ugyan csak 1-1 rész erejéig tűnik fel, de a Summerland című sorozat 16 részében is szerepel. Igazán a High School Musicallel fut be, ami után még a telefonszámát is meg kell változtatnia a sok rajongói telefon miatt.

2006-ban az Arroyo Grande High School-ban végzi gimnáziumi tanulmányait. Zongorán és gitáron játszik. Kedvenc sportjai közé tartozik a golfozás, a síelés és a snowboardozás, valamint a sziklamászás és a szörfözés.
Kedvenc csapata a San Francisco Giants kosárlabdázói, kedvenc filmje a Titanic.
Jelenleg az Újra 17 című filmet forgatja.

Zac Efron A High School Musicalnek köszönhetően Zac lett a lányok abszolút kedvence. Ő játssza Troy Boltont, a kosárlabda csapat vezetőjét, aki Gabriellának köszönhetően rájön, hogy vonzódik a musicalekhez.
Zac és Vanessa a valóságban is szerelmespárt alkotnak. Mivel folyamatosan együtt turbékolnak, barátaik csak Zanessa-nak hívják őket. Zac szüleivel és öccsével, Dylannel Los Angelesben lakik. Hobbija a gördeszkázás és a kosarazás.www.zacefron.huNév: Ashley Michelle Tisdale

Születési idő: 1985. július 2.

 Csillagjegy: Rák

. Eredetileg sötétbarna a haja.

. 2001-ben már játszott a Donni Darko című filmbem, később pedig néhány kisebb szerepben láthattuk a Hetedik menyországban, valamint a Bűbájos boszorkákban is.

. 3 éves korában fedezték fel, több mint 100 reklámfilmben szerepelt.

. 12 évesen a Fehér Házban énekelt egy rendezvényen.

. Színpadon is nagyon sokszor játszott musicalekben: 8 évesen már megkapta a Nyomorultak főszerepét, később pedig az Annie-vel az egész vilégot bejárta.

 

Ashley Michelle Tisdale 1985-ben született New Jersey államban Lisa and Mike Tisdale gyermekeként. Nővére Jennifer szintén színész, de Ashley számít a nagyobb sztárnak, több mint 30 filmszerepével.
Mindössze 3 évesen kezdte karrierjét, amikor a Bill Perlman menedzser ? aki azóta is képviseli ? felfedezte a legelső meghallgatásán szereplő kislányt. Pályája innentől igazi, töretlen amerikai álom. 8 évesen Broadaway sztár lett a Nyomorultak egyik szerepében, majd a sok gyereksztár karrierjét elindító Annie című musicalben aratott nagy sikert. 12 évesen a Fehér Házban is fellépett egy dallal. Leszerződött a neves Ford modellügynökséghez (ahol Lindsay Lohan is modellkedett), s több mint 100 reklámfilmben szerepelt. A reklámfilmeket a filmsorozatok és filmek követték A Disney ?The Suite Life of Zack & Cody? című sorozatának 82 epizódjában is szerepelt (ugyanitt Monique Coleman, Vanessa Anne Hudgens és
Drew Seeley is szerepelt pár epizód erejéig), valamint a Hetedik mennyország egyik részében is. A Donnie Darko című film egyik mellékszerepéért 2001-ben már 250 ezer dollárt kapott, majd a Szerelmes hangjegyekért 1 millió dollár ütötte a markát.

Érdekességek:
Bármily hihetetlen is, eredeti haja csípőig érő, göndör és barna volt, melyet egy filmszerep kedvéért szőkített és egyenesített ki.
Barátjával, Jared Murillo táncossal a High School Musical forgatása alatt találkoztak. A High School Musical 2 próbái és forgatása alatt többször is figyelmeztetni kellett Lucas Grabeel-al együtt, hogy ne ők vigyék a prímet a táncos jelenetek alatt.
Kedvenc előadói közé tartozik Billy Joel, Elton John és Mariah Carey. Kedvenc filmsorozata a Jóbarátok.

Ashley Tisdale A cserfes, nagyszájú, nem túl szimpatikus Sharpeyt a filmben Ashley Tisdale alakítja. Sharpey féltékeny Troyra és Gabriellára, s mindent megtenne, hogy ő kapja meg a musical főszerepét.
A 22 éves Ashley persze az életben nem olyan, mint szerepe szerint. Példaképe Jessica Simson énekesnő, akivel nagyon szívesen találkozna. Ashley csöppet sem olyan rámenős, mint Sharpey, sőt inkább szégyenlős. Ha rajongókkal találkozik, még mindig zavarban van. Aki szereti Ashley hangját, annak érdemes meghallgatni Headstrong című lemezét. Képünkön Blondie nevű kutyusával együtt látható

www.ashleytisdale.com
Név: Lucas Stephen Grabeel

Születési idő: 1984. november 13.

Csillagjagy: Nyilas

. Becenevei:" A csendes fiú", Nagypapi

. 12 hangszeren játszik, legújabb "szerelme" a tangóharmonika.

. Ugyanabba a középiskolába járt, mint Brad Pitt

. Nagyon csendes, visszahúzódó személyiség, de többiek szerint neki van a legjobb humorérzéke közülük.

 . Remekül főz.

. gyerekkorában sírt, amikor látta a Bambit rajzfilmen.

 

 Lucas Grabeel A szőke Lucas Grabeel játssza Sharpey ikertestvérét Ryan Evenst. Zac mellett ő is esélyes volt a musical főszerepére, de talán nem érzi veszteségnek Lucas szerepét sem. Ha rajta múlna, viszont szívesen változtatna Ryan öltözködési stílusán. Szerinte egyetlen srác sem hord rózsaszín ruhákat.
Lucas valóban egy idő Ashleyval, bár valójában nem testvérek, s nem is ugyanazon a napon születtek. Lucas szabadidejében dalokat ír és gitározik. Korábban már szerepelt a Smallvillle című sikersorozatban. Kalliforniában Springfieldben él szüleivel és húgával

www.lucas-online.org

 

 

Név: Monique Coleman

Születési idő: 1985. november 6. 

Csillagjegy: Skorpió

  •  Ő játszotta Andyt aSzívek Szállodájában,  és szerepelt a Veronica Mars Című Sorozatban is.
  • Igaz örökmozgóvolt a suliban: színdarabot írt, rendezett és játszott, jótékonysági rendezvényeket szervezett,  a szurkolócsapat tagja volt, és tanulmányi versenyeken is indult.
  • Szerepelt a " Dancing with the Stars" című valóságsohw-ban, ami a mi " Szombat esti láz" című műsorunk amerikai megfelejőe. Negyedik helyezést ért el profi partbner oldalán.

Monique Coleman Monique a rangidős a csapatban 26 évével. Ő alakítja Taylort, a természettudományos csapat vezetőjét. Az első rész bemutatóját otthon ünnepelte, ugyanis óránként 12 dollárért gyerekre vigyázott, akikkel együtt énekelte a filmben elhangzó dalokat. Ugye ti is elfogadnátok egy ilyen felvigyázót, míg szüleitek színházba mennek?
Monique sem kezdő színész: korábban a Szívek szállodája című sorozatban szerepelt.

 

www.monique.fanlounge.org

 

Név: Corbin Blue Revivers

Születési idő: 1989. február 21.

Csillag jegy: Halak

. Édesapja jamaicai, édesanyja olasz.

. 3 lánytestvére van.

. Már  4 évesen  gyerekmodell volt.

. Balett órákra járt - ő volt  az egyetlen fiú a csoportban!

. Mindenéle táncot tanult, a balettól a hip-hoppn át  a salsáig.

.  Imádja a leopárdmintás cuccokat, az egész szobáját ilyen bútorokkalnrendezte be!

. Nagy pókerjátékos hírében áll - Zac Efronnal rendszeresen játszanak.

. Remekül  zongorázik, viszont a kosárlabdázás nem az erőssége. Ebben fejlődnie kellett a film kedvéért.

. Imádja a palacsintát és a sült krumplit.

. Végig kiváló tanuló  volt a suliban.

Corbin Bleu Corbin Bleu játssza a sportfenomén Chadet, aki Troy legjobb barátja. Mikor Troy váratlanul érdeklődni kezd az éneklés iránt, Chad megijed,hogy elveszti a kosárlabda döntőt és a barátját is. Amikor látja, hogy az éneklés nem fenyegeti a sportkarriert, megbékél barátja új szenvedélyével.
A 18 éves Corbin a magánéletben is nagy sportrajongó, valamint igen kedveli a különböző táncokat: hip-hopot, jazzt, és salsát is táncol. Nem ez az első filmszerepe: korábban a Hannah Montana című sorozatban játszott. Corbin Los An gelesben lakik szüleivel és három testvérével.

Október 23-tól a mozikban High School Musical 3!

A High School Musical sztárjait a film 3. részében (High School Musical 3: Végzősök) a nagy sikerrel való tekintettel ezúttal a mozivásznon láthatjuk.

Troynak (Zac Efron) és Gabriellának, (Vanessa Hudgens) az elválaszthatatlan duónak végzősként szembe kell néznie a ténnyel, hogy útjaik szétválnak, hiszen a gimnázium után mindketten más főiskolára mennek tovább. A Vadmacskák többi tagjával színpadra visznek egy fantasztikus musicalt, melyben énekelnek vágyaikról, elvárásaikról, félelmeikről és reményeikről a jövővel kapcsolatban. Az elképesztő zeneszámok és hihetetlen táncjelenetek maximálisan betöltik a nagy vásznat, most végre igazán kibontakozhat az összeszokott, tehetséges fiatalokból álló csapat.

 

 High School Musical 3 Újdonságok!

 

Egy hónapja folyik a High School Musical 3 forgatása, s mind többet lehet megtudni a közelgő filmről.

 Nyilvánosságra kerültek például a dalok szövegei (lásd a Dalszövegek között). A filmen és az abból készülő albumon 10 dal szerepel. A forgatásról új paparazzo képek látnak napvilágot (lásd a Képek között), valamint új videók is megjelentek, bár egyelőre csak a hivatalos beharangozó filmecskék (hamarosan ezek is láthatóak lesznek).
A filmet Utah államban forgatják, egy szigorúan titkos helyen. A nagy titoktartás nem csoda, hiszen a rajongók olyan áradatára lehetne számítani, ha kitudódna a helyszín, hogy az a forgatást is megakadályozná.
A beavatottak mindenesetre már láttak a helyszínen
Ashley Tisdalet (kutyájával Maui-val együtt), Lucas Grabeelt, Monique Colemant és Vanessa Hudgenst, akit ezek szerint ? a korábbi pletykákra cáfolva ? mégsem hagytak ki a filmből. Zac Efron és Corbin Bleu ugyanakkor még nem került elő, ami arra utal, hogy az ő jeleneteiket később rögzítik.
A film október 24.-én jelenik meg hivatalosan. A kalózmásolatok egy kicsit korábban. :)

 

 

A High School Musical 3 dalai!

 Mixin' My Turn 
Dance In The Rhythm If U Wannabe 
Our Prom Time! 
Let's See It
I Am Over You 
Miss Is Coming To Here 
The Dress 
Hollywood In School 
I Was Thinkin' About Everytime 
It Will Never End

 

 

 

Jetix High School Musical nap!

 

A Jetix nyolc rendezvényből álló programsorozatának következő állomásai:
? Február 10., 14.00 ? Ózd - Városi Sportcsarnok, Ózd Brassói út.1.
? Február 17, 14.00 ? Budapest - Sportkastély ? Pestszentimre, 1186. Kisfaludy u.12 / c

A High School Musical napon a rajongók találkozhatnak egymással, kedvenceik magyar hasonmásaival, megtanulhatják a film két részében látott látványos koreográfiákat, illetve egyedi High School Musical ajándékokat nyerjenek. A műsorvezető Zoltán Erika.

 

 

 

High School Musical 2 cd magyar dalokkal!

2007 végén megjelent a High School 2 CD, rajta Márk és Alexandra slágerével magyarul és a számok angol verziójával.
Az "Ez a mi dalunk már" című számot már bizonyára ismeritek, a másik a Szerelemnyár című szám, amihez videóklip is készül. A két magyar számon kívül az összes eredeti, angol nyelvű szám is rajta van a CD-n.
A CDn a következő számok találhatók:

1. What Time Is It (Magyarul) - Rozman Alexandra és Zentai Márk
2. Ez A Mi Dalunk Már (You Are The Music In Me) - Rozman Alexandra és Zentai Márk
3. What Time Is It - The Cast Of 'High School Musical'
4. Fabulous - Ryan/Sharpay
5. Work This Out - The Cast Of 'High School Musical'
6. You Are The Music In Me - Gabriella/Troy
7. I Don't Dance - Chad/Ryan
8. You Are The Music In Me (Sharpay Version) - Sharpay
9. Gotta Go My Own Way - Gabriella/Troy
10. Bet On It ? Troy
11. Everyday - The Cast Of 'High School Musical'
12. All For One - The Cast Of 'High School Musical'
13. Humuhumunukunukuapua'a - Sharpay

 

 

 

 

 

Már forgatják a Hsm 4-et is!

 

Még nem is vetítik a High School Musical sorozat 3. részét, a Disney már el is kezdte a negyedik rész forgatását. Már azt is tudni kik lesznek a főszereplők.

A sorozat második része minden korábbi rekordot megdöntött. A Disney Channelen látható tévépremierre több mint 18 millióan voltak kíváncsiak, s ezzel a nézőszámmal a tavalyi évben nemcsak a Disney, de az összes kábeltévé között magasan az első helyezést érte el. A csatorna vezetői abban reménykednek, hogy a harmadik és a negyedik rész is hasonlóan sikeres lesz világszerte. Míg azonban a harmadik rész moziban kerül bemutatásra, a negyedik résszel lehet, hogy visszatérnek a tévé képernyőre.

 

 

 

 

Új szereplőkkel kezdődik a Hsm forgatása!

Az ugyan biztos, hogy a harmadik részben ismerős szereplőkkel fogunk találkozni, de azok valószínűleg a harmadik rész mellékszereplői lesznek, nem pedig az első két bombasikert hozó epizód főszereplői. A pletykák szerint Matt Prokop, Justin Martin és Jemma McKenzie-Brown játsszák majd a főbb szerepeket. Ha Zacet és Vanessát nélkülözni kell a rajongóknak, könnyen dugába dőlhetnek a Disney nagy reményei.  A 2009-ben vagy 2010-ben megjelenő új epizód címe High School Musical 4: A kollégiumi évek, ugyanakkor arra utal, hogy az eddigi szereplők útját követi a film. Jól értesültek szerint a forgatókönyv újra összehozza majd a Troyt és Gabriellát a régi gimiben, s sok régi jelenttel találkozhatunk majd újra (azaz konzerveket kaphatunk majd új film helyett, mondják a rosszmájúak).
Március végén kezdődnek a High School Musical 3 felvételei. A film rendezője Kenny Ortega lesz, aki az első két rész felvételeit is irányította. Ő rendezői feladatai mellett a film produceri feladatait is ellátja majd. A filmben - az eddig pletykákat igazolva - új szereplők is megjelennek.
Képek az új szereplőkről!

Az új Vadmacskák A ?High School Musical 3 ? Végzős év? című film izgalmas forgatókönyvét Peter Barsocchini írta, aki három új karakterrel egészítette ki stábot. A fiatal ?Vadmacskákat? egy nemzetközi szereplőtoborzó segítségével választották ki. Biztosra akartak menni, így az ifjú színészeket az Egyesült Államokban, Kanadában és Nagy Britanniában keresték, több mint 1000 jelöltet meghallgatva. Végül három fiatalt választottak, akikről még hallani fogunk: Matt Prokop-ot, Justin Martin-t és Jemma McKenzie-Brown-t. Ők hárman még március végén csatlakoznak a High School Musical eredeti sztárjaihoz Zac Efron-hoz, Vanessa Hudgens-hez, Ashley Tisdale-hez, Lucas Grabeel-hoz, Corbin Bleu-höz és Monique Coleman-hez, a felvételek kezdetekor. A rendező szerint az új szereplők sok humort és vidámságot visznek majd a filmbe. Mindez immáron több mint pletyka, mert a híreket a stúdió és a rendező is megerősítette.A két fiúra Amerikában leltek, Jemmára pedig Londonban találtak a film készítői. Jemma ének és tánctudásával, valamint izgalmas személységével nyűgözte le őket. Matt káprázatos egyéniségével és humorérzékével hatott a filmesekre, Justin pedig beleélésével és karizmájával, valamint komédiás képességeivel és jó tánctudásával. Ők hárman zenei izgalmakat, meglepetéseket és sok szórakozást ígérnek számunkra.
Egyikőjük sem most kezdi filmes karrierjét: Jemma McKenzie-Brown a BBC "The Amazing Mrs. Pritchard" című filmsorozatban játszott. Matt Prokop több mozifilmben is szerepelt: "Marked", "Walking Miracles", "Somewhere Else" and "Four Square", valamint ? többek között ? a Disney Channel's "Hannah Montana" című filmjében. Justin Martin a "Raisin in the Sun", a "The Vineyard," és a megjelenés előtt lévő "The Soloist" című mozifilmekben, több tévéfilmben, valamint a fiatal Szimbát alakítva az Oroszlánkirályban, színházban is játszott.

 A film rövid története A filmben Troy és Gabriella azzal szembesül, hogy végzősként elválhatnak az útjaik, hiszen különböző egyetemeken tanulhatnak tovább. A Vadmacskákkal együtt egy tavaszi musicalt állítanak színpadra, amiben a jövővel szembeni reményeiket és félelmeiket viszik színpadra. A filmben fantasztikus új zenékkel és izgalmas táncbetétekkel találkozhatunk. Óriási izgalmak és a maximális szórakoztatás vár ránk, melyek mozivászonra lettek szabva!

A film október 24.-én jelenik meg Amerikában, s remélhetőleg nem sokat kell várni a hazai bemutatóra sem.

 

 

 

Hsm  szinpadon!

Valami új kezdődik Londonban 2008. június 30.-án (start of something new ;) ). A Hammersmith Apollo színházban ekkor indul a High School Musical színpadi előadása.

London

Ha netán Londonban jártok a nyáron, vagy papa-mama olyan gazdag, hogy hajlandó egy Londoni utat kifizetni az előadás kedvéért, akkor nem árt igyekezni a jegyvásárlással. Az előadás ugyanis az eredeti tervek szerint csak Augusztus 2.-áig lesz műsoron. A jegyárak 13-50 font közöttiek, ami Londonban igen olcsónak számít, s a Magyar Operaházhoz képest sincs elszállva (4000-18000 Ft).
Bár én seprűvel kergetném a kislányomat az emeletre, ha Londonba akarna színházba menni, de azért Ti csak próbálkozzatok be nyugodtan az Apucinál. :) (Csak ne rám hivatkozzatok!!!)

High School Musical előadások máshol

A High School Musical első részének színpadi változatát máshol is megtekinthetitek. A kaliforniai Disneylandben például naponta többször is van rövid High School Musical előadás (nem a film színészeivel). Ezen kívül Bécsben, Olaszországban, Spanyolországban és Amerikában is több alkalommal előadták már a musicalt, de hosszabb távon még egy színház sem tűzte műsorra. Mindez azonban semmi, mert létezik már High School Musical jégrevü is, ami a világ számos pontján, pl. Texasban, Ausztráliában és Új Zélandon is megtekinthető. Ezzel nem is viccelődőm, hogy mondjátok Apucinak, hiszen a legközelebbi állomása is Dublinban lesz (az írországi természetesen).

Magyarország - Csináld magad!

Csodálkoznék, ha Magyarországon nem csinálnának szívesen előadást a musicalből, de ez sajnos nem olyan egyszerű. Meg kell ugyanis egyezni a jogok birtokosával a Disneyvel, aki természetesen csak megfelelő pénz ellenében járulna ehhez hozzá.
Addig is ti a saját iskolátokban csinálhattok HSM előadást, ha van egy-két jó hangú gyerek köztetek. Az Amazonon megvehetitek csekély 9 dollárért (1600Ft+szállítás) a High School Musical 2 karaoke változatát (csak a zene énekhang nélkül), a dalszövegeket pedig megtaláljátok nálunk. Zene van, dalszöveg van, már csak Ti kelletek, hogy előadás is legyen.

 

 

  Zac Efronnal interjú:

Úgy hallotuk, hogy nem vettél részt a High School Musical turnén?

Úgy éreztem, ha még egyszer el kell énekelnem a Hsm egyik dalát, valahonnan jó magasról leugrom.

Nemrég a Rolling Stones címlapján Amerika új szívtiprójának kiálltottak ki. Hogyan viseled a népszerűséget?

Egészen 17 éves koromig teljesen normális életet éltem, aztán hirtelen minden megváltozott. Szerintem soha nem fogom teljesen megszokni a sztárléttel járó felhajtást. Úgy érzem magam mint egy kölyök, aki belógott egy bulira, ahol semmi keresnivalója sincs.

A madarak azt csiripelik, hogy a Szerelmes hangjegyek harmadik részét is leforgatjátok, ha meg tudtok a hunoráriumban állapodni.

Rengeteg szóbeszéd és pletyka terjedt el a folytatásról. Az biztos, hogy a pénzben meg tudunk állapodni, a kérdés inkább az, hogy elég jó lesz-e a forgatókönyv.

A sajtó és a rajongók "Zanessa"-ként emlegetnek és barátnődet, Vanessa Anne Hudgest. Mit gondolsz erröl az őrületről?

Amikor felkerültek a netre a Vanessávalközös hawaii nyaralásunk fotói, és elkezdték

kapcsolatunkat firtatni, tudtuk, hogy nem lesz könnyű magán életünket megóvni. De ezúton is üzenem: a gyűrűk, amiket viselünk, nem eljegyzési gyűrűk...

 

Üdvözöllek!

                                 

       


Köszöntelek a High School Musical Magazinomban! Itt mindent megtalálsz ami HSM. Infokat a filmről, a szereplőkről, híreket, képeket, videókat.

Jó szórakozást!!!:))

Szerző: [grety01]
Készült:2007.12.07hannah montana